sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Poisonblack@Yo-talo, Tampere 28.2.2014

Vuoden keikkakauden avaus! Ex-Sentencedin solistin vetämä Poisonblack esiintyi Tampereen Ylioppilastalolla helmikuun viimeisenä päivänä, jonne lähdimme rakkaan siskoni kanssa yhdessä. Bändiä piti käydä katsomassa viime vuonna jo Jyväskylässä sekä Kouvolassa, mutta eteentulleet esteet mitätöivät suunnitelmani.

Kyseinen päivä oli hyvin tapahtumarikas jo alkuunsa. Työpäivän jälkeen ehdin käymään kuntosalilla sekä avomiehen kaverin läksiäisissä syömässä kakkua, josta sitten lähdinkin ajamaan kohti Tamperetta klo 8 illalla. En ole paljoakaan ajanut yksin pimeässä pitkiä matkoja, mutta Jämsä-Tampere väli sujui nopeasti.

Onneksi pääsin katsastamaan bändin keikkakunnon vain tunnin ajomatkan päässä. Ja keikkakunnossa ei mitään valittamisen sijaa ollutkaan, bändi veti energisen keikan nostattaen fanit korkeisiin sfääreihin. Keikka oli puolitoistatuntinen tuttujen kappaleiden säestämä tapahtuma. Lisätunnelmaa toi pieni yo-talon tunnelmallinen sali, joka oli sopivan intiimi paikka keikalle. Biisivalikoimassa olivat mm. A Good Day For The Crows, Piston Head, Mercury Falling...jne.

1. Ihmiset fiiliksissään

2. Taustapiruna nassepossu

Keikasta jäi hyvä mieli meille kummallekin ja se oli hyvä avaus tämän vuoden keikkakaudelle. Taas tuli todistettua miten keikoillakäynti on yksi rakkaimmista harrastuksistani <3

En ollut koskaan ajanut Tampereen keskustassa ja meille kävikin pieni eksyminen Pispalaan keikan jälkeen, mutta löysimme sitten kuitenkin takaisin Hervantaan, josta alunperin yhdessä lähdimmekin. Vein siskon sinne, ja lähdin itsekseni ajelemaan taas kohti Jämsää. Kello oli siinä vaiheessa jo yli kahden yöllä. Hain avomiehen kaveriltansa (ja söin lisää kakkua siellä), nukkumaan pääsimme n. 4 aikoihin aamuyöstä.

Seuraavia metallikeikkoja tähyillen :)

P.S. Pahoittelen taas niin laadukasta kuvausta kännykkäkameralla

1 kommentti: